2015. május 24., vasárnap

HIBÁTLAN!!! Fisher Price Zsiráf állás segítő - Jelenlegi ára: 6 000 Ft !

Sok az érdeklődő, időben csapj le rá, ha szeretnéd, hogy a tiéd legyen!
Eladó a képen látható Fisher Price márkájú, felállást/állást segítő és foglalkoztató zsiráf formájú golyópálya. Zenél, villog, füleibe lehet kapaszkodni, szarvacskáiban golyókat lehet pörgetni. Mindhárom eredeti golyója meg van, használt, de szép állapotú. Csak egy áttörölgetést igényel. Az elemek nem tartozékok, anélkül adom. Nekem mindkettő fiam ezzel állt fel és erről is indultak el felém egyedül. Mivel nem szeretném darabokra szerelni és ilyen nagy dobozom sincs, így csak lakcímen (Bp. XXI. ker. /Csepel) vehető át. Eredeti ára 15. 000-18. 000ft között mozog.  
KÉRLEK OLVASD VÉGIG ÉS CSAK AKKOR VÁSÁROLJ, HA MEGFELELNEK NEKED A LENTI INFORMÁCIÓK!!!!
Nem postázom! Csak lakcímen (Bp. XXI. ker. /Csepel) vehető át!
Személyes átvétel: csak a lakcímemen (Bp. XXI. ker/Csepel-tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség is van bőven), mivel két csepp gyerekkel vagyok itthon és nem tudok velük messzire kimozdulni.
Ha nem tudsz azonnal fizetni: nem gond, de erről tájékoztass leütés előtt és beszéljük meg, ne nekem kelljen kérdezgetni, hogy mikor óhajtasz utalni vagy tudsz eljönni érte. Leütés után a lehető legrövidebb időn belül vedd fel velem a kapcsolatot mailben (vagy telefonon) és kérlek mindenképpen írd meg, hogy ki vagy és mit vettél, mert, ha csak annyit írsz, hogy "postán" abból nem jövök rá. Valamint a mailben a "tárgy" részhez írd be a megvett termék nevét, hogy be tudjalak azonosítani.
Nézz körül nálam, hátha találsz valamit magadnak, ismerősödnek, hozzátartozódnak, névnapra, szülinapta, karácsonyra, postaköltséget is spórolhatsz!
Leütés után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, ez nem jelenti azt, hogy azonnal fizetned kell, csak azt kérem, hogy kezd el velem kommunikálni (akár telefonon is elérsz) mert, ha napokig nem jelentkezel és én hiába küldözgetem neked a kapcsolatfelvételhez a leveleket, akkor úgy fogom értelmezni, hogy nem kéred a terméket és negatív értékelés mellett újra hírdetem!!! (Az eladott termékek árából 2 kisfiamnak vásárolok ruhákat, cipőket, játékokat, így nem tudok hosszasan arra várni, hogy jelentkezz! )
Nem vásárolok vissza semmit!!! Leütés előtt inkább kérdezz: színe, méretei, anyaga, állapota, postázás ára, szállítás, fizetés, stb. Bármi, ami a termékkel kapcsolatban érdekel! Személyes átvételről és postázásról infót a "szállítási feltételek" menűpontban olvashatsz!


Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2015-06-13 17:36
. HIBÁTLAN!!! Fisher Price Zsiráf állás segítő - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése